Permanente make-up

Algemene informatie over permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect te hebben. Je hoeft het nooit meer bij te werken met een potlood. Het blijft mooi onder alle omstandigheden, in het zwembad, de sauna, als u huilt en als u lacht. Hieronder staat algemene informatie met betrekking tot permanente make-up.

Hoe wordt permanent make-up aangebracht?

Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal veilig pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, zal permanente make-up langzaam lichter worden. De make-up blijft ongeveer twee tot vijf jaar zitten.

Wenkbrauwen

Mooie wenkbrauwen zijn echte blikvangers. Vrouwen doen vaak veel moeite om de perfecte wenkbrauw te creëren. Met permanente make-up wenkbrauwen bent u altijd gegarandeerd van een verzorgde uitstraling. Door middel van permanente make-up wordt de vorm en kleur geperfectioneerd. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat permanente wenkbrauwen een natuurlijke uitstraling hebben.

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn, zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd? Permanente wenkbrauwen zijn dé oplossing!

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij permanente eyeliner wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht. Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner.