Huidverjonging

Je wilt er graag fris en stralend uit blijven zien, maar je merkt dat je er steeds meer aan moet doen aangezien je huid veranderd. De huid rondom je ogen wordt steeds slapper, je oogleden gaan hangen, je huid bij je wangen gaat hangen en er komen steeds meer pigmentvlekken en oneffenheden bij. Je huid gaat er steeds ouder uitzien terwijl jij je zelf nog helemaal niet zo voelt. Je schaamt je niet voor je leeftijd maar je vindt het ook niet nodig om er ouder uit te gaan zien dan dat je bent.

Herken je dit?

$

Heb je je wangen wel eens strak getrokken voor de spiegel? Gewoon om even te kijken hoe dat ook alweer was?

$

Merk je dat je hals/decolleté/gezicht ’s ochtends langer de tijd nodig heeft om uit de ‘kreukels’ te komen?

$

Kijk je wel eens hoe de huid van vrouwen van ongeveer dezelfde leeftijd eruit ziet? Gewoon om even te kijken of sommige het misschien toch nog net wat erger hebben?

$

Als je in de spiegel kijkt zie je dan ook steeds vaker je moeder?

$

Zie je er regelmatig vermoeider uit dan dat je daadwerkelijk bent?

$

Wil je er ook niet ouder uitzien dan dat je bent?

Op het moment dat je nu geen extra aandacht aan de verzorging van je huid gaat geven kan je huid snel achteruit gaan; hij zal slapper gaan worden, er zullen meer rimpels en oneffenheden bij komen waardoor je er ouder uit kan komen te zien dan dat je eigenlijk bent.

Je hoeft er niet meer uit te zien als 18, botoxstrak is ook niet jouw ding maar er een paar jaar jonger uitzien dan je werkelijk bent is toch wel fijn. Vooral een frisse en stralende uitstraling hebben is heel wat waard! Wat als ik je zou helpen met het vertragen van de veroudering. Je huid er weer wat jonger uit laten zien. Geen 20 jaar terug in de tijd, maar wel een paar jaar en dat ook zo houden. Je huid weer wat strakker, je rimpels minder diep, minder oneffenheden en vlekken.

Zou dat je niet blij maken? Jezelf zijn maar dan niet in je oudere versie?

Ik heb verschillende huidverbeterende behandelingen die je huid daadwerkelijk zullen verbeteren. Dit doe ik door middel van een jaarplan. Hierbij kijk ik wat je wensen zijn, wat je graag zou willen verbeteren aan je huid, wat zijn de plekken waar jij je aan stoort. Dit neem ik allemaal mee in het plan en vanuit daar bekijk ik welke behandelingen voor jou perfect aansluiten. Het is belangrijk om tijdens dit jaarplan aan de slag te gaan met de juiste producten. Hier zal ik je ook volledig in adviseren. Met alleen behandelingen ga je het namelijk helaas niet redden. Dat is hetzelfde als afvallen, het heeft geen zin om te gaan sporten als je je vervolgens thuis weer helemaal volstopt met ongezonde dingen.

Zou jij ook een op maat gemaakt plan willen hebben om ervoor te zorgen dat je nu echt eens verbetering gaat zien aan je huid?

 

Meld je dan hier aan als je interesse hebt in huidverjonging

 

Referenties

Wat anderen zeggen

Na een paar jaar te hard te hebben gewerkt, vond ik mezelf er vermoeid en ouder uitzien dan voor mijn leeftijd nodig is. Hoewel Mariska vond dat mijn huid er prima gezond uitzag, maakte ze op basis van een huidanalyse een behandelplan op maat. In 1 behandeling zag ik er weer fris en stralend uit.

Mariska kijkt naar de mogelijkheden en past die perfect toe op je schoonheidswensen.

Dank je wel Mariska voor dit fantastische resultaat.

Linda de Pagter

× Hoe kan ik je helpen?