Huidverbetering

Vrijwel iedereen ziet wel iets aan z’n eigen huid wat je zou willen verbeteren. Een pigmentvlek, couperose (die rode adertjes op je wangen), acne, steelwratjes, oneffenheden, rimpels, verslapping. Het kan van alles zijn. 

Van verschillende oneffenheden weten vele niet dat het soms in 1 behandeling al weg kan zijn. Couperose is hier een heel mooi voorbeeld van. Je kunt dit rustiger krijgen met de juiste producten en gezichtsbehandelingen. Maar wist je dat met 1 tot 3 IPL behandelingen dit zelfs helemaal weg kan zijn? 

Dit geldt ook voor pigmentvlekken. IPL is hier ook een hele mooie behandeling voor. Of het nu een lichte of donkere is, 1 of meerdere. Ze zijn vrijwel allemaal te behandelen.

Dus waarom zou je er niks aan doen terwijl je je er elke dag aan stoort?

Steelwratjes zijn plekjes waar je heel de dag aan zou kunnen zitten (ik in ieder geval wel 😉). Sommige hebben er maar een paar maar er zijn veel mensen die op verschillende plekken steelwratjes of andere goedaardige bultjes hebben. Met de DAS Plasma techniek zijn deze heel mooi te verwijderen. Je huid is weer helemaal glad dus je hoeft je er niet meer aan te storen!

Met acne werkt het wat anders. Dit is helaas niet met 1 of 2 behandelingen weg te krijgen. Gelukkig zijn hier wel hele mooie behandelingen voor waarmee we hele mooie resultaten kunnen behalen. Toch is het met acne echt een samenwerking. Jij gaat thuis aan de slag met de juiste producten en ik reinig je huid met de intensieve behandelingen die het beste bij jouw huid passen. Samen werken we weer aan een egalere huid zonder puistjes en mee-eters!

Zou jij ook iets aan je huid willen verbeteren,
zodat je weer helemaal blij bent met je huid?

Laat je gegevens achter, dan kijk ik wat er allemaal mogelijk is voor jou!

× Hoe kan ik je helpen?