OVER

Mij

Ik ben begonnen met de opleiding tot kapster in Utrecht. Met daaropvolgend de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Super leuk vond ik het!

Ik geniet ervan om met mensen te werken en ze blij te maken. Nadat ik beide opleidingen succesvol had afgerond, ben ik gaan werken. Eerst in een sportschool als schoonheidsspecialiste en daarna in een kapsalon en schoonheidssalon in 1. Al snel merkte ik dat ik meer uitdaging wilde. Mijn eigen keuzes maken en lekker alles doen zoals ik dat graag wil doen. 

Spijt hebben van iets wat ik niet geprobeerd had?
Nee dat wilde ik niet!

Toen besefte ik dat ik iets voor mezelf wilde beginnen. Een eigen kapsalon en schoonheidssalon waarin ik zelf keuzes kon maken, zelf kon kiezen welke cursussen ik ging doen, met welke merken ik ging werken, welk apparatuur ik wilde aanschaffen en waarin ik me in wilde specialiseren.

Voor mezelf had ik niks te verliezen. Ik woonde nog thuis dus ik wilde het liever proberen, dan dat ik op latere leeftijd spijt zou hebben dat ik die stap nooit heb durven zetten. 1 Mei 2011 ben ik officieel voor mezelf begonnen en dat is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. Inmiddels ben ik gestopt met de kapsalon en heb ik mij helemaal gespecialiseerd in huidverbetering, permanente make-up en definitief ontharen. 

Een nieuwe salon

Mijn vader is zijn eigen huis aan het bouwen. Mijn moeder helpt hier overal waar zij kan en mag aan mee. Aangezien mijn salon in het huis van mijn ouders was en deze ruimte gesloopt moest worden, moest er een nieuwe salonruimte komen. Na een periode van veel klussen door mijn vader heb ik een hele mooie salon gekregen. Ik ben er helemaal trots op! Daarnaast heb ik ook het geluk dat mijn ouders het leuk vinden dat ik nog vaak langskom om te werken en dan natuurlijk ook af en toe gezellig mee eet.

Trots

Waar ik ook trots op ben is mijn gezin. Samen met mijn man Mark heb ik 2 zonen genaamd Nathan en Davey en een dochter Senna. Van de kinderen geniet ik echt enorm! Met ze naar de speeltuin, het strand, samen in de tuin spelen en op vakantie gaan – je kan mij niet gelukkiger maken. Ik ben een écht familiemens. Daarom vind ik het ook heel leuk dat ik op het terrein van mijn ouders mijn salon heb.

Verder ben ik heel erg pietje precies. De kleinste details vallen mij op en het liefst wil ik alles perfect hebben. En nee helaas, dit betekent niet persé dat ik mega opgeruimd ben …  Al zou ik dat wel graag willen 😊 Ik hou van gezelligheid en een dagje winkelen doe ik graag met mijn moeder en mijn zusje. Sporten vind ik heerlijk om te doen (al komt dat er nu helaas niet zoveel van), en uit eten met vriendinnen vind ik altijd heel gezellig.

Ohja, had ik al gezegd dat ik gek ben op pure chocolade? Daarom stond er ook altijd een pot engelse drop op de balie (nu helaas even niet meer ivm Corona), anders zou er niks meer in zitten voor de klanten. Ik ben een betrouwbaar en puur persoon, geen poespas gewoon zijn wie je bent!

Wil jij samen met mij aan de slag?

Ik zou je graag willen uitnodigen voor een gratis intakegesprek. Hierin kan ik jou en je huid beter leren kennen zodat ik je optimaal kan helpen! Ik kijk ernaar uit om jouw huid te laten stralen!

× Hoe kan ik je helpen?