Moederdag

Klaar om de 'Man of the Year Award' te ontvangen?

Herken je dit?

 

– Je hebt geen idee wat je dit jaar weer moet kopen of doen om haar écht eens te verassen en in het zonnetje te zetten. 

– Ze is de beste moeder die er is! Maar je hebt geen idee wat je moet kopen om dat te laten blijken.

– Ondanks dat je vrouw al op tijd subtiel ‘MOEDERDAG” op 10 mei in je agenda had gezet, ben je het stiekem toch een beetje vergeten en ga je last-minute naar de bloemist. En ja, ook wel fijn dat de kinderen in ieder geval iets geknutseld hebben voor haar. Shit, je had je nog zo voorgenomen dat je er dit jaar echt meer aan zou doen …

 

Dan ben ik er om jou dit jaar te helpen! Ik heb namelijk een hint ontvangen van iemand uit jouw directe omgeving. Die stiekeme hint betekent dus eigenlijk dat jij dit jaar wel wat hulp kan gebruiken met het vinden van een geschikt cadeau! 

Want weet je wat nou fijn is, dat cadeau heb ik voor je! Voor slechts €39,95 geef jij jouw partner het volgende cadeau:

Meerdere gezichtsproducten, zoals een dagcrème, een masker, mascara, lippenbalsem

Een foto van het gezin in een lijstje en suikerhartjes

Een kaart die je zelf nog kan schrijven en erbij kan doen

Met dit cadeau hoef je geen eeuwige zoektocht naar het juiste cadeau meer te doen en weet je zeker dat je haar dit jaar iets geeft waar ze écht iets aan heeft. Naast dat het cadeau al voldoende zegt, kan je met de kaart die erbij zit nog eens extra vertellen waarom jouw vrouw de allerbeste en liefste moeder van de wereld is!

Ik zou niet langer twijfelen. Dit super cadeau kan je bestellen middels de knop hieronder:

Wil je écht punten scoren en jouw partner van een groter pakket voorzien? Dat kan! Mail mij dan via info@beautyspecialistmariska.nl of stuur een Whatsapp naar 06-20098216 en dan maak ik dat in orde!