Gratis tips voor een jongere huid

6 Gratis tips voor natuurlijke huidverjonging

We worden ouder en je huid verandert mee. Toch wil je er graag gezond en stralend uit blijven zien, maar je merkt dat je uiterlijk meer aandacht begint te vragen.

  • De rimpels rondom je ogen zijn er niet meer alleen op zware dagen, ze staren je nu telkens aan als je in de spiegel kijkt. Voor je omgeving zijn ze nog amper zichtbaar maar voor jou is dat een ander verhaal.

  • Heel stiekem sta je soms wel eens voor de spiegel en dan trek je je wangen ‘naar achteren’ en vaker beken je dat dat er toch een stuk beter uit ziet.

  • Je signaleert een paar ouderdoms-/pigmentvlekken en stiekem doet dat je aan je moeder denken. En tuurlijk hou je vast aan het feit dat je gezond bent en dat alles maar betrekkelijk is, maar een beetje strak en stralend er uit blijven zien zou toch niet erg zijn.

Je schaamt je niet voor je leeftijd maar je vindt het ook niet nodig om er ouder uit te gaan zien dan dat je bent. Je realiseert je dat als je dat zo wilt laten dat je er dan wel NU mee aan de slag moet. Want botox en fillers zijn een no-go wat jou betreft; geen plastic fantastic voor jou. Maar ‘moeke spelen’ is ook niet aan de orde.

Wil jij je huid op niveau houden en de boel ‘voorblijven’, vraag dan snel mijn 6 gratis tips aan en ontvang daarmee ook regelmatig huidverzorgingstips!

Weggever - Huidverjonging