Gratis tips voor huidverjonging – Tip 2

Gratis tip 2: Reinig je huid

Het reinigen van je huid is zeer belangrijk in je dagelijkse verzorging. Helaas wordt dit vaak onderschat. Een goed gereinigde huid neemt beter de werkstoffen op die in een crème of serum zitten. De werkstoffen in de crème en serums kunnen helaas niet door het “vuile laagje” op jouw huid doordringen. Zonder een goede reiniging is er dan ook geen goede verzorging of huidverbetering mogelijk. Zie het maar zo, een koekenpan waar je net een ei in hebt gebakken wordt ook niet schoon met alleen maar water. Dit geldt hetzelfde voor je huid.

Waarom is het zo belangrijk om je gezicht te reinigen? Kijk snel de video!

Uit onderzoek is gebleken dat het reinigen van je gezicht voor het slapen gaan essentieel is om er langer jong uit zien

Je kunt grovere poriën krijgen als je je gezicht niet goed schoonmaakt

Oneffenheden zullen minder worden zoals mee-eters, puistjes, rode bultjes en vlekjes

Wil je ook een schone, frisse, egalere huid?

Klik hieronder voor een gezichtsreiniging die heel makkelijk te gebruiken is. Deze is geschikt voor elk huidtype en zorgt ervoor dat je huid op een snelle manier goed gereinigd wordt!

Gratis tip 1: Peelen

Peelen (scrubben) is een van de belangrijkste dingen die je voor je huid kunt doen. Een peeling werkt huidverjongend. Dit komt doordat je met een peeling de dode huidcellen verwijdert waardoor de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Het maakt je huid egaler, gladder en de structuur wordt fijner als je het op verantwoorde wijze doet. Gebruik altijd een peeling speciaal voor het gezicht en gebruik deze 2 keer per week (tenzij anders staat aangegeven op de verpakking).

Benieuwd hoe ik de peeling doe? Bekijk dan de video hiernaast!
Ontwerp zonder titel (3)

Verfijnt fijne lijntjes

Vermindert grove en diepe poriën

Vermindert de tekenen van huidveroudering

Wil je dit ook?

Klik hieronder voor de perfecte peeling die je tekenen van huidveroudering vermindert. Na verloop van tijd zullen je rimpels niet alleen minder worden, na elke peeling heb je ook een zijdezachte huid. Hoe fijn is dat?