Over mij

Kapster

 

Ik ben begonnen met de opleiding tot kapster in Utrecht. Met daarop volgend de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Superleuk vond ik het! Ik geniet ervan om met mensen te werken en ze blij te maken. Nadat ik de opleidingen beide succesvol had afgerond ging ik werken bij een sportschool als schoonheidsspecialiste. Ik ben een echte Moordrechtse dus dat vond ik leuk. Nadat ik hier 2 jaar gewerkt had wilde ik het liefst in een bedrijf werken waar een kapsalon en schoonheidssalon in zat. Dat had ik snel gevonden in Waddinxveen. Het werk, de combinatie van de kapsalon en schoonheidssalon vond ik heel leuk maar met veel vrouwen tegelijk werken was toch iets waar ik tegen aan liep. Ik merkte dat ik steeds met meer tegenzin naar het werk ging wat ik heel jammer vond want het werk zelf vond ik heel leuk.

 

 

“Spijt hebben van iets wat ik niet geprobeerd had? Nee dat wilde ik niet!

Toen besefte ik dat ik iets voor mezelf wilde hebben. Een eigen bedrijf waarin ik zelf keuzes kon maken, zelf kiezen welke cursus ik ging doen, met welk merk ging ik werken, welk apparatuur ik wilde aanschaffen en waarin ik me wilde specialiseren. Ik woonde toen nog bij mijn ouders dus ik had nog weinig tot geen kosten. Ik had dus niks te verliezen. Ik wilde liever de stap zetten en dat ik erachter kwam dat het niet ging lopen, dan dat ik op latere leeftijd spijt zou hebben dat ik die stap nooit heb durven zetten. 1 Mei 2011 ben ik officieel voor mezelf begonnen en gelukkig heb ik er tot aan de dag  van vandaag geen spijt van!

Een nieuwe salon

Mijn vader is zijn eigen huis aan het bouwen. Mijn moeder helpt hier overal waar zij kan en mag aan mee. Aangezien mijn salon in het huis van mijn ouders was en deze ruimte gesloopt moest worden, moest er een nieuwe salonruimte komen. Ik heb het geluk dat mijn ouders het leuk vinden dat ik nog vaak langskom om te werken en dan natuurlijk ook af en toe gezellig mee eet :). Na een periode van veel klussen door mijn vader heb ik een hele mooie salon gekregen. Ik ben er helemaal trots op!

Opening 15 mei 2015 Opening 15 mei 2015 Opening 15 mei 2015

Trots

Waar ik ook trots op ben is mijn gezin, samen met mijn man Mark heb ik 2 zonen genaamd Nathan en Davey en een dochter Senna. Van de kinderen geniet ik echt enorm! Daarom doen we ook heel graag leuke dingen met ze. Lekker naar de speeltuin, kinderboerderij, gewoon in de tuin spelen en op vakantie. Ik ben een echt familiemens. Daarom vind ik het ook heel leuk dat ik op het terrein van mijn ouders mijn salon heb.

 

 

Verder ben ik een heel gedreven en energiek persoon. Iemand zou mij bijna moeten dwingen om rust te nemen omdat ik vind dat er altijd wel wat te doen is en het liefst moet het gelijk gebeuren. Ik hou van gezelligheid en ik vind humor ook heel belangrijk. Een dagje winkelen doe ik het liefst met mijn moeder en mijn zusje. Sporten doe ik heel graag (al komt dat er nu helaas niet zoveel van), en uit eten met vriendinnen vind ik ook heel gezellig. Ik ben gek op pure chocola, daarom staat er ook een pot engelse drop op de balie anders zou er niks meer in zitten voor de klanten. Ik ben een betrouwbaar en puur persoon, geen poespas gewoon zijn wie je bent!

 

 

Mag ik je helpen?

Ik zou je graag willen uitnodigen voor een gratis intake gesprek. Hierin kan ik jou en je huid beter leren kennen zodat ik je optimaal kan helpen! Ik kijk ernaar uit om met je te gaan werken!

Mag ik je helpen?